tiistai 27. marraskuuta 2007

fem därifrån!

eipa mulla sen suurempaa asiaa ole, piti vaan kirjoittaa ihan ton otsikon takia. eli viisi aamua meilla jaljella taalla, pitais ruveta jo pakkaamaan mutta ei ehka pysty.

meidan piti tanaan menna sinne kansainvaliseen azeecon-konferenssiin (ei, en todellakaan tieda mista siina on kyse ja mista nimi tulee), mutta kappas vaan ei mentykaan. hannu nimittain eilen illalla herkullisen intialaisen aterian jalkeen uhkasi hankkia ripulin, jotta ei tarvitsisi osallistua kokoukseen (ollaan liian loma- ja kotiorientoituneita). ja nyt silla on sitten oksennustauti tai lieva ruokamyrkytys tai joku muu ihana. mutta oon toiminu hoitajana, tein uroteon ja kavelin kauppaan 500 metria. kun ei taalla kukaan kavele, ja sain silla matkalla taas kaiken maailman tarjouksia. mutta hannu on jo parempi, huomenna me mennaan sit toimistolle tapaamaan davidia ehka vikan kerran. mita tasta opimme? ei pida uhkailla azeeconia.

aion jattaa tanne suunilleen kaikki ne vaatteet mitka toin mukanani. ne oli kaikki sellaisia, joita en suomessa ainakaan nyt talvella tai luultavasti ikina kayttaisi, ja taalla niita oikeasti tarvitaan. samoin jatan kaikki tuomani kengat (!!), lakanat myos. meinattiin ensin jattaa ne meidan toimistolle, mutta sitten tama eilen tapaamamme kaimani ehdotti erasta orpokotia, joka vastaanottaa mielellaan kaikkea lapsille. sinne pitaisi siis ehtia viela tassa viikolla. mutta ei hataa, kylla se rinkka silti tayttyy...

ai niin, huonoja uutisia. pertsa ja kilu, ne mun vesihyasintit, vetelee viimeisiaan laboratorio-olosuhteissa. eli me joudutaan viettamaan hautajaiset ennen lahtoa enka saakkaan niita tuotua suomeen! voi kurjuus.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, serkku!

Ohhoh, viisi päivää vain jäljellä. Mahtavaa, hienosti oot selvittänyt harjoittelun ja upean kirjallisen dokumentinkin raapustit siinä sivussa! Jos sua ei ahdista paperin tuhlaus, sun kannattaa tulostaa kaikki kirjoitukset (tai tietty voit tallentaa ne koneelle), niin mahtavia raportteja oot tehnyt. Tervetuloa Suomeen!

Anonyymi kirjoitti...

oi oi. osanottoni pertsan ja kilun takia.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä vesihyasintteja saa täältäkin. Sitäpaitsi kannattaa muistaa, että sua (ja Rivombrosaa?) odottaa täällä kaksi kattoon asti ulottuvaa peikonlehteä, yksi vehka, yksi muratti ja yksi araalia ja oliko niitä vielä muitakin. Viidakon tunnelmaa voi siis jatkaa täällä kotona. JONNE SUA JO VALTAVASTI ODOTETAAN!

Mude

Anonyymi kirjoitti...

Voi surkeutta niitä vesihyasintteja! Muuten siis kaikki hyvin. Kauniisti tehty kun jätät sinne kaiken ylimääräisen.

Sain aikatauluja meilillä, kiitos.

papi

Anonyymi kirjoitti...

Jiihaa, Eeva! Tässä yhdyn tervetuloa toivottavien sankkaan kuoroon. Tulepa nyt turvallisesti loppumetritkin tänne koti-Suomeen. Kiitos kaikista kirjoituksistasi, eivät ne ole tuntuneet pitkiltä laisinkaan! Lisää tekstiä kokemuksistasi livenä odottelee D. Vuke-tätsä (on muutes tänään viimeinenkin lapsukaiseni täysi-ikäinen, sä puutuit Otson kanssa juhlajoukosta lauantaina, onneksi Marja edusti Espoon serkustoa upeasti)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ketä kiinnostaa? Azeecon= Asian Zone Emergency and Environmental Cooperation Network, johon kuulunee LWS Nepal, India Bangladesh, Cambodia. LWS=Lutheran World Service. Joko Hannun runosuoni ehtyi? On teillä ollut huimia juttuja, alkaa tulla ko maanääri tutuksi meillekin. Kiitokset mainioille etämatkaoppaille.
Vastaanottokomitean jäsen

Anonyymi kirjoitti...

Sääli Pertsaa ja Kilua, jos eivät pääse Suomeen! Kovat oli niillä koettelemukset, ehkä ne ei kestäny sitä kanan yliajoa....
Mutta ihanaa, että sinä tulet! Turvallista matkaa ja kiitos kaikista kokemuksista, mitä jaoit kanssamme!Oli upeeta olla matkassasi mukana!Tervetuloa=) Siunauksin:Pirjo