maanantai 26. marraskuuta 2007

puuhastelua

hahaa, kommentaattorit selkeasti vahenee tai kauhistuu kun kirjoitan maraton-teksteja, taytyy siis ilmeisesti lyhentaa naita juttuja...

tanaan oli hieno kohtaaminen. olimme sopineet menevamme kahville eraan suomalaisen naisen (kaimani muuten) kanssa, joka tyoskentelee taalla kambodzassa yk:n ruokaohjelmassa. olin odottanut kohtaavani keski-ikaisen tati-ihmisen reippaiden viestien perusteella, mutta kansallismuseon portilla seisoikin jarkyttavan pitka ja hirmuisen kaunis suomalainen nuori nainen kaymassa olevan ystavansa kanssa.

olimme pirtelolla friends-nimisessa ravintolassa, josa koulutetaan kambodzan katulapsia mm. kokeiksi ja tarjoilijoiksi. puhuttiin kaikesta: politiikasta, ilmastosta, ihmisista, suomesta ja kambodzasta, siem reapista ja uskonnosta. han erotessamme toivotteli nimittain hyvaa adventtia ja kertoi olleensa lahetysseuran kautta aikanaan namibiassa.

eeva oli siis tavannut davidin joka oli kertonut lml:lla olevan suomalaisia vapaaehtoisia ja antanut yhteystietomme hanelle. hanen tyonsa on ajoittain aika samanlaista kuin meidan, he kiertavat maaseudulla ja jakavat ihan konkreettisesti ruokaa koyhille.

kavimme pirteloiden jalkeen saman lafkan kaupassa: mainio paikka! kekseliaita kasityojuttuja ja kaikkea kivaa hyvaan tarkoitukseen. ostettiin puoti melkein tyhjaksi. nyt sita tilaa matkalaukkuun.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Eeva

Kyllä täällä usein käyn samalla kun Hanskin sivutkin tutkin. Olen iloinnut siitä, että kirjoitat ahkerasti ja kuvailet elävästi ilmiöitä ja ajatuksiasi. Siitäkin olen onnellinen, ettette ole yksin kaukana; toinen jeesaa toista tarvittaessa. Sen olet varmaan huomannut, että miehen kanssa ei kannata puhua, jos tämä on a) nälkäinen, janoinen b) väsynyt c)tai häntä jokin fyysinen asia ylipäänsä rassaa. Harvassa ovat siis otolliset hetket! Tämä pätee luullakseni koko miessukukuntaan.

nimim. kolmen miehen sisar, yhden miehen vaimo, kahden äiti, kahden anoppi ja kahden mummi

Kati kirjoitti...

Ehdinpäs lukea viimeisimmät kirjoituksetkin, oon lukenut kyl kun voin vaikka en aina oo kommenttia jättänyt :)

Nauti viimeisistä päivistä siellä, kaikin siemauksin. On kyl hienoa, miten varmasi monet meistä on oppinut sellaisia asioita, jotka taas muuttaa ja avartaa ajatuksia elämästä ja vahvistaa omia juuria ja suomalaisuuden juuria.

Haleja

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta, alkaa viikonloppu häämöttää ja on tosi kiva saada sinut koti-Suomeen! Täällä on yöllä satanut (vähän) lunta, aivan mahtavan näköistä on ja taitaa pysyäkin muutaman päivän, ehkä viikonloppuunkin, toivotaan näin. kaikkea hyvää loppuajaksi ja terveiset Hannulle!
Papi

Anonyymi kirjoitti...

Edellä listatut miehen kommunikointia estävät asiat pätevät ymmärtääkseni myös naissukukuntaan. Ainakin allekirjoittaneeseen.

Terv. Nainen

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuo viimeinen "Nainen" nimimerkin jättämä kommentti EI ollut minun, vaikka kaikki minut tuntevat heti ajatteli, että viimein se tunnusti!

terv. myös kolmen sellaisen sisar jne eli Mude